Ystavanpaivan kunniaksi halusimme tehda jotain erikoista ja paadyimme Ladyboy-Transvestiitti kabareehen jotka ovat kuulemma melko hyvia ja suosittuja. Meidan hotellissa esitetaan sita kuuluisinta Bangkokin kabareeta ja ostimme siis liput sinne jo Suomesta kasin. Lippuun kuului myos ruokailu ennen showta ja hinta oli 1200THB eli reilu 20e.

Ennen ruokailua ja showta kavimme kampaajalla joka pesi kunnolla hiukset ja laittoi kauniisti, Helilla maksoi 150THB ja Katjalla 180THB eli erittain halpaa touhua. Katjan hiuksia laitettaessa otin odotellessa manikyyrin mihin kuului myos kasien kuorinta, yok oli sen tarpeessa todellakin.

Ruokailu oli Brasialialaistyylisessa Grill-ravintolassa joka toimi melko metkalla periaatteella. Poytaan tuotiin vajaana oleva lautanen jossa oli uuniperunaa ja muita lisukkeita, taman jalkeen grillista tarjoilija toi miekkaan lavistettyna erilaisia lihapaloja joita laittoi lautaselle mieleisen maaran. Kaikkea tuli maistettua ja valtava ahky saatiin vaikka muka ajoissa lopetettiin syominen. Ensimmaista kertaa tilattiin punaviinia joka on suomen hintatasossa taalla eli paikallisittain erittain kallista.

Itse show oli melko hienoilla lavasteilla ja puvuilla tehostettu kabaree kaikkine miehine/naisine/miehine...kumpia nyt lienevat olleenkin. Mahtavat vartalot niilla naisilla/miehilla oli ja hyvin osasivat tanssia. Show oli kaiken kaikkiaan viihdyttava ja kokemuksen arvoinen.

1294833.jpg

1294839.jpg