Enää vajaat 13 päivää Thaimaaseen lähtöön ja matkakuume alkaa hiljalleen nousta pintaan. Lähdemme matkaan tammikuun 24. päivä ja kotiin palaamme 17. helmikuuta. Aluksi lennämme Finnairilla Geneveen, jossa tapahtuu ensimmäinen koneen vaihto. Harras toiveemme on tietenkin, että lennot pysyisivät aikatauluissaan. Pientä pelivaraa Genevessä meillä kuitenkin on, sillä vaihtoaikaa meillä on nelisen tuntia. Genevestä matkamme jatkuu Abu Dhabiin, jossa vaihdamme nopeasti konetta. Bangkokiin saavumme 25. päivä illan suussa.

Koska lentomatka on pitkä ja todennäköisesti myös rasittava, varasimme etukäteen netin kautta Bangkokista kolmeksi yöksi hotellin. Lentomatkojen jälkeen hotellin etsintä tuskin kiinnostaa meistä kumpaakaan. 

Bossotel Inn näytti siistiltä vaihtoehdolta ja sen sijainti on hyvä. Hotellilta on nimittäin kävelymatka Chao Phrayan jokivarrelle, joka on Bangkokin läpi virtaava pääväylä. Jokea pitkin pääsee Bangkokissa liikkumaan nopeasti ja halvalla. Lisäksi vieressä kulkee mukava ja ilmastoitu Sky Train jolla pääsee kätevästi viikonloppumarkkinoille sekä MBK:lle ostoksille.

bossotel01.jpg

Bangkokin jälkeen tarkoitus olisi lähteä Koh Samuin saarelle, joko lentäen, junalla tai bussilla. Nähtäväksi jää viihdytäänkö kyseisellä saarella kovin pitkään, koska se on yksi Thaimaan suosituimpia lomakeskuksia. Siitä on kuitenkin lyhyt matka muille pienimmille saarille, joten siirtyminen ei vie kovin kauan. Tässä nyt alustavat lomasuunnitelmamme, josta on hyvä alkaa.

-Katja-
sekä Heli vähän lisännyt...