Kuten jo ennen lahtoa paatimme, niin erilaisista hieronnoista olemme nauttineet. Aikaisemmin mainitsimme thaihieronnan Bangkokissa joka oli hieman eksoottista koska hierojina oli thaipojat. Thaihierontaa on varmasti yhta montaa erilaista kun on hierojiakin. Eilen thaihieronnassa oli varmasti Thaimaan vahvin nainen, tuntuu etta selkalihakset on mohjatty irti selkarangasta, oli sen verran voimakasta hierontaa etta hierottava oli valilla kirealla kun viulun kieli ja tytto yrittaa hokea etta rentoudu rentoudu, valilla kyselee etta onko kaikki ok...vaikea vastata kun toinen juuri irroittamassa lihaksia irti rangasta.

Yleensa kaikki hoidot ovat olleet rentouttavia. Bangkokissa halusimme manikyyrin ja pedikyyrin, lopulta saimme aivan mahtavat kynsilakkaukset likaisiin ja kynsinauhallisiin kynsiin. No kauniit niista tuli.

1273072.jpg

1273075.jpg

Jatkuva kavely paljain jaloin ja hikisissa sandaaleissa on tehnyt jalkapohjille tehtavansa joten myos raappauksessa kavimme, mukavaa kun joku toinen hoitaa likaiset hommat. Kylla oli sen jalkeen jalkahieorjahoitajan lupaamat "vauvan pehmeat jalat"...

Paasaantoisesti hieronnat/hoidot ovat olleet erittain miellyttavia ja mielestani juuri rannalla bambumajan suojissa kaydyt reissut ovat olleet rentouutavimpia, ihana kuunnella aaltojen loisketta ja vain rentoutua.

1273059.jpg

Hieronta on erittain edullista, thai massage 200-250THB eli noin 4-5e, foot massage 200-300THB eli noin 4-6e. Oil massagea ei viela olla kokeiltu koska rannalla emme halua riisuutua, Bangkokissa voi ottaa sitten liikkeessa missa on verhoilla eristettavat hierontalavitsat jossa yleensa saa olla 2 samaa aikaa eli paasemme molemmat samaan aikaan ja vierekkain. Ei tarvitse olla Reiskan vieressa eika myoskaan kaksin hierojan kanssa.

Muutaman paivakaljan jalkeen uskaltauduimme myos kokeilemaan oil massagea jossa tarvinnee riisua itseaan hieman enemman. No meilla oli bikinit paalla ja muuten meidat olikin pyyhkeilla suojattu. Mielestani oil massage oli sama kaikin puolin kun thai massage mutta ilman vaatteita. Aivan kaikki samat varpaiden, sormien, niskojen ja selkarangan niksautuksineen. Ei enaa tassa vaiheessa lomaa niin niksahtele kun aiemmin, on niita jo naksuteltukin melko paljon.

1280882.jpg

1280893.jpg