Eli Thaimaahan saavuimme toissa iltana monen mutkan kautta. Finnairin kone lahti noin pari tuntia myohassa huonon saan vuoksi. Onneksi Genevessa oli vaihtoaikaa reilusti joten siella ehdimme jatkolennolle hyvin. Tosin Genevessa meille kerrottiin etta kone Abu Dhabista Bangkokiin on taysi ja meille ei voida antaa paikkanumeroita. Mielta hieman kylmasi ajatus jaada Abu Dhabiin 20h odottamaan seuraavaa lentoa. Joten Abu Dhabiin paastessa hyokkasimme suomalaiseen kyynarpaataktiikalla varaamaan itsellemme paikkoja, sellaiset luojan kiitos saatiin. Ei ole helppoa olla blondi arabimaassa...

Bangkokiin paastiin ehjina ja onnellisina. Hotellille paatimme menna julkisilla kujetuksilla koska taksikuski olisi halunnut "ryostaa" meilta 450THB eli noin 9e matkasta. Julkisilla paasimme sitten kaksi ihmista 100THB. Kunnon reppureissaajat tekee kaiken halvemmalla ja joskus kenties hankalammalla. Tosin tuo siirtyminen oli helppo lukuunottamatta bussia josta olisi matkatavaroineen pitanyt hypata vauhdissa pois keskelle ajovaylaa (ja me siella sisimmalla kaistalla), mutta ystavallinen rahastaja sanoi kuskille ettei noita kahta voi laittaa tuonne liikenteen vilinaan.

Nyt olemme tutustuneet pari paivaa Bangkokin elamaan. Eilen kavimme elaintarhassa jossa oli myos Thaimaan kansalliselaimia elefantteja eli Changeja. 

1249221.jpg

 

Illalla olimme yomarkkinoilla, jalat olivat sen verran kipeat etta myos jakahieronnassa kavimme. Tanaan olimme shoppailemassa hieman. Thaihieronnassa myos kavimme ostospaivan paatteeksi, mukavaa se hieronta oli vaikkakin hieman eksoottista kun hierojana oli thaipoikia.

Huomenna lahdemme illalla lentaen kohti Koh Samuita joten sielta sitten kerromme uutta tarinaa jatkossa kunhan kotiudumme hieman ja loydamme internetkahvilan. Hyvaa talvea sinne kotimaahan kaikille!!!

Heli