Vain viisi päivää jäljellä Thaimaaseen lähtöön. Finnairin mekaanikkojen keskiviikkona alkava Toimihenkilöunionin tukilakko hieman mietityttää, mutta todennäköisesti sillä ei ole mitään vaikutusta lentoihimme. Lakon, kun pitäisi kestää keskiviikosta torstai aamuun ja meidän lentomme Finnairilla lähtee vasta iltapäivällä.

Matkasuunnitelmat ovat edenneet siten, että varasimme tänään lentoliput Bangkokista Koh Samuin saarelle. Bangkok Airways -lentoyhtiö omistaa Samuin lentokentän ja ylläpitää näin ollen monopoliasemaa saaren lentoliikenteessä, joten lippujen hinnossa ei ollut paljon vaihtoehtoja. Liput maksoivat lentokenttäveroineen 5335 THB (57,80 €) kahdelta. Aluksi suunnittelimme, että olisimme matkustaneet junalla Surat Thanille ja sitä kautta eri etappejen jälkeen olisimme päässeet Samuille. Junamatka olisi kestänyt kuitenkin jo yksistään n. 11 tuntia, joten tunnin kestävä lentomatka houkutteli meitä kumpaakin enemmän.

koh-samui-map.gif

Samuille lentomme lähtee 28.1 maanantaina kello 21, joten vietämme Bangkokissa ensin kolme päivää. Koska olemme melko myöhään perillä, varasimme kahdeksi ensimmäiseksi yöksi hotellin jo etukäteen. Hotelli sijaitsee  Big Buddha Beachillä, joka on melko lähellä lentokenttää. Secret Garden vaikutti hotellina ihan mukavalta ja kaksi yötä hotellissa maksoin 2400 THB (51,97 €) kera aamiaisten.

samui.jpg

Koh Samuin kartta