Muutamaan otteeseen talla reissulla on tullut mieleen kuinka lahella kuolema mahtaa olla?! Tanaan se konkretisoitui snorklaus reissulla, jonne lahdimme pitkahanta veneella. Merenkaynti oli aika mahtavaa ja vene keikkui ja heilui aaltojen harjalla ja pohjalla. Reissusta ei kukaan selvinyt kastumatta, silla aallot tulivat suoraa paalle. Paikallisia ei kuitenkaan nayttanyt pelottavan meno millaanlailla, joten istuskelimme tyrskyjen keskella rauhaisasti ja tietenkin ilman pelastusliiveja. Mitapa niilla!

1273070.jpg

1278299.jpg

Kavimme snorklailemassa tunnin verran Koh Maan ymparilla, jonka jalkeen palailimme kahden eri rannan kautta takaisin lahtopaikkaan. Muut rannat eivat vaikuttaneet kovinkaan mielenkiintoisilta, olivat lahinna epasiisteja ja bungalowit karuja. Ainut piristys oli paikallinen tarjoilija, jonka keikkaroinnille naureskeltiin. Ihoa kattoi valkoinen suola kerros. kun palasimme majapaikkaan ja suihkuun oli tunkua. Huomenna olisi tarkoitus lahtea kello 11 kokeilemaan saaren norsukyyditysta tunnin ajaksi. Katsotaan mita se tuo tullessaan. Maksoi 1000 Batia kuljetuksineen.

Saarelta siirrymme eteenpain torstaina ja matkaamme laivalla Koh Taolle, jonne on taalta tunnin matka. Ajatuksena olisi kayda kokeilemassa laitesukeltamista, johon on hyvat mahdollisuudet kyseisella saarella. Nyt yritamme loytaa viela netin kautta Bangkokista hotellia ja sitten muutamalle driksulle.