Eilen tulimme Koh Phangalle laivan keikkuvalla kyydilla. Matka kesti alle tunnin ja ainut epamiellyttava kokemus reissussa oli astuminen laivasta maan kamaralle. Vastaan hyokkasi kymmenittain taxi kyyditsijoita ja yopymispaikkojen tarjoajia. Jouduimme rynnistamaan rinkkojemme kanssa ihmisvallin lavitse ja samalla yritimme loytaa kyytia toiselle puolelle saarta. Tilanne oli melkoinen kaaos. Ainut kyyti mita meille tarjottiin olisi maksanut 1500 Batia eli enemmain, kuin lentolippumme Bangkokista Samuin saarelle. Naureskelimme moiselle ja taivalsimme eteen pain. Tien laidassa odotteleva lava auto lupasi vieda meidat neuvotteluiden jalkeen 400 Batilla paikan paalle. Joten ei muuta, kun rinkat auton kyytiin ja tytot lavalle istumaan. Lavalla seuraa meille piti Ruotsalainen Stefan, joka oli viettanyt Thaimaassa jo kuukauden paivat. Stefan kertoi olevansa 4 kuukauden reissulla ja asuvansa Bamboo bungaloweissa, joita suositteli meillekin.

Matkan teko oli melko hurjaa ja toi elavasti mieleen Venajan reissun. Tieverkosto, jos sita voi siksi sanoa on uskomattoman surkea taalla. Sadekausi oli jattanyt jalkensa pehmeaan tiehen. Tie oli taynna uurteita, vajoamia ja kuoppia. Auto ajoi kummallakin kaistalla vaistellen suurempia monttuja ja vajoamia, mutta vauhtia tien kunto ei hidastanut tippaakaan. Roikuimme lavan penkissa, kummallakin kadella ja toivoimme, etta emme tippuisi kesken matkan teon. Paasimme kuitenkin Bamboo Bungalowille ehjana ja katsastimme paikan. Paikka oli suhteellisen siisti, tuuletin ja moskiittoverho loytyi. Mitapa sita muuta tarvitsisi. Hinta 350 Batia. Mieleen hiipi pieni epaily, kun kaikki muut bungalowit olivat taynna letkeita ruotsalaispoikia, jotka tietenkin halusivat esittaytya meille.

Paikka on todella kaunis ja ranta on mahtava. Ranta on taynna ruokapaikkoja ja menoa loytyy muutenkin. Niin ja jos huumeita haluaa kayttaa niin niita loytyy. Siksi taalla niin letkeaa ilmeisesti onkin. Pidattaydyimme kuitenkin naista huveista ja tyydyimme paikallisiin oluisiin.

Tanaan siirsimme tavaramme Dolphin Bungalowiin, joka on aivan upea paikka. Paikka on kuin salainen puutarha ja sita se kylla olikin, vihrea ja vehrea maasta ymparoi bungalowiamme.

1273063.jpg

1278356.jpg

Jaamme tanne todennaikoisesti nyt viikoksi. Nahtavaksi jaa. Nyt menemme etsimaan huomiselle snorklaus reissua :)